Jednoduchý recept

Jelení maso se švestkami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 32 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 12 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 8075

Ingredience

125 ml Bujón hovězí
1 špetka Hřebíček mletý
400 g Jelení maso
150 g Kompot švestkový
1 špetka Koriandr mletý
1 hrst Koriandr čerstvý
1 polévková lžíce Ocet vinný
5 polévková lžíce Olej sezamový
1 špetka Pepř cayenský
4 polévková lžíce Pivo světlé 10% 3,9% obj.
4 polévková lžíce Povidla švestková
1 špetka Sůl
1 špetka Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 318 kcal
Kilojoule 1 332kJ
7% Sacharidy 23 g
16% Tuky 12 g
381% Sodík 8 g
51% Bílkoviny 29 g

Jelení maso se švestkami postup přípravy receptu:

1

Použijeme vykoštěný hřbet. Maso omyjeme a nakrájíme na plátky.

2

Ve woku rozpálíme olej a maso na něm za stálého míchání cca 4min orestujeme.

3

Přidáme okapané švestky a přilijeme vývar. Poté vmícháme povidla, ocet a pivo a 6-8min podusíme.

4

Ochutíme solí, pepřem, zázvorem, hřebíčkem a mletým koriandrem.

5

Čerstvý koriandr opláchneme, necháme okapat a lístky otrháme. Dozdobíme jimi maso a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept