Jednoduchý recept

Bůček vepřový nadívaný

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 8082
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
50 g Hovězí maso mleté
1 špetka Pepř černý mletý
1 hrst Petržel - nať
1 špetka Sůl
1 ks Vejce slepičí
250 g Vepřové maso mleté
1 kg Vepřový bok
250 ml Voda pitná
1 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

78% Kalorie 1,546 kcal
Kilojoule 6 469kJ
3% Sacharidy 10 g
198% Tuky 148 g
10% Sodík 206 mg
71% Bílkoviny 40 g

Bůček vepřový nadívaný postup přípravy receptu:

1

Vyřízneme do bůčku kapsu. Oškrabeme kůži, osolíme a opepříme.

2

Smícháme mleté maso, vejce, namočenou housku a nakrájenou cibuli, petrželku, osolíme, opepříme a naplníme do kapsy. Kuchyňskou nití zašijeme.

3

Podlijeme bůček trochou vody a dusíme přiklopený poklicí asi 20 minut.

4

Pak dáme péct do trouby již bez poklice. Během pečení maso podléváme vypečenou šťávou a teplou vodou.

5

Upečený bůček nakrájíme na plátky a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept