Jednoduchý recept

Ryby smažené ve vinném těstíčku

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 8091

Ingredience

150 g Mouka polohrubá
500 ml Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
800 g Treska aljašská
2 ks Vejce slepičí
125 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

75% Kalorie 1,485 kcal
Kilojoule 6 214kJ
8% Sacharidy 29 g
173% Tuky 130 g
19% Sodík 378 mg
78% Bílkoviny 44 g

Ryby smažené ve vinném těstíčku postup přípravy receptu:

1

Osolíme a opepříme připravené porce ryby.

2

Připravíme vinné těstíčko. Do žloutků a vína všleháme mouku, sůl a ušlehaný tuhý sníh z bílků.

3

Ve vinném těstíčku namáčíme porce ryb a na rozehřátém oleji pomalu smažíme dozlatova.

Poznámka

Podáváme s bramborovou kaší a čerstvým hlávkovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept