Jednoduchý recept

Holoubata nadívaná, pečená

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 0 minut
Doba přípravy: 0 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 8095

Ingredience

100 g Anglická slanina
1 ks Holoubata
1 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Muškátový květ
40 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 hrst Petržel - nať
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí
2 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

84% Kalorie 1,657 kcal
Kilojoule 6 931kJ
18% Sacharidy 63 g
154% Tuky 115 g
69% Sodík 1 g
156% Bílkoviny 88 g

Holoubata nadívaná, pečená postup přípravy receptu:

1

Očistíme holoubata, housku pokropíme vodou, vymačkáme a smícháme s nakrájenou slaninou, vejci, petrželkou, solí, pepřem a muškátovým květem.

2

Naplníme holoubata, zašijeme, přelijeme rozehřátým máslem a dáme do vymazaného pekáče.

3

Zbylou nádivku dáme na pekáč. Pečeme 30 minut při 220 stupních přiklopené poklicí. Během pečení podléváme vypečenou šťávou a teplou vodou.

4

Před dopečením poklici sundáme a dozlatova upečeme.

5

Odstraníme nitě, šťávu zaprášíme malým množstvím mouky, zředíme a povaříme s vodou.

6

Podáváme s brambory nebo rýží s různými salátem či kompotem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept