Recept

Jehněčí hřbet se špenátem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 8097

Ingredience

0,5 kávová lžička Chilli papričky - vločky
500 g Jehněčí hřbet
1 kávová lžička Kari koření
1 kávová lžička Kmín římský
1 kávová lžička Koriandr mletý
4 polévková lžíce Olej rostlinný
1 kávová lžička Omáčka Hoisin
2 stroužek Česnek
3 ks Šalotka
400 g Špenát listový čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 530 kcal
Kilojoule 2 218kJ
8% Sacharidy 28 g
48% Tuky 36 g
9% Sodík 182 mg
50% Bílkoviny 28 g

Jehněčí hřbet se špenátem postup přípravy receptu:

1

Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky. Smícháme ho s kmínem, drceným koriandrem a kari kořením.

2

Cibulky oloupeme, nakrájíme na nudličky, česnek oloupeme a nasekáme nadrobno. Očištěný špenát propláchneme vodou a necháme okapat.

3

Ve woku rozpálíme olej a zprudka na něm orestujeme cibuli a česnek. Poté přimícháme vločky chilli, omáčku hoi-sin a vložíme maso. Vše znovu zprudka opečeme, vmícháme špenát a necháme ho změknout. Můžeme přidat trochu vody.

4

Rozdělíme na talíře a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept