Jednoduchý recept

Pražma s pórkem a mrkví

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 8105
Kategorie: Maso

Ingredience

2 polévková lžíce Koriandr čerstvý
6 ks Mrkev kořen
4 polévková lžíce Olej rostlinný
2 polévková lžíce Omáčka rybí
4 polévková lžíce Omáčka sladkokyselá
4 ks Pórek
800 g Pražma
2 polévková lžíce Protlak rajčatový

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 563 kcal
Kilojoule 2 354kJ
19% Sacharidy 70 g
13% Tuky 10 g
25% Sodík 504 mg
83% Bílkoviny 47 g

Pražma s pórkem a mrkví postup přípravy receptu:

1

Pražmu i s kůží omyjeme, osušíme a odstraníme kůstky. Nakrájíme na kousky.

2

Mrkev očistíme a škrabkou nakrájíme na tenké plátky. Pórek nakrájíme na cca 15cm dlouhé nudličky a omyjeme.

3

Ve woku rozpálíme olej, rybu osmažíme pouze na straně s kůží a vyjmeme.

4

Do woku vložíme zeleninu a zprudka opečeme. Vmícháme protlak, rybí a sladkokyselou omáčku. Vrátíme zpět maso a promícháme. Na závěr přidáme najemno nasekané lístky koriandru.

5

Ihned horké podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept