Jednoduchý recept

Zázvorová omáčka

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 8111
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

3 kávová lžička Cukr krupice
0,5 l Hovězí vývar základní
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Sůl
1 špetka Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 111 kcal
Kilojoule 464kJ
2% Sacharidy 7 g
11% Tuky 8 g
19% Sodík 388 mg
5% Bílkoviny 3 g

Zázvorová omáčka postup přípravy receptu:

1

Do kastrolu dáme máslo s cukrem a necháme zkaramelizovat.

2

Potom přidáme hladkou mouku, připravíme jíšku a rozšleháme s vývarem. Osolíme, okořeníme zázvorem, provaříme a propasírujeme přes sítko.

3

Omáčku podáváme ke zvěřině.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept