Recept

Jehněčí maso po albánsku

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 8117

Ingredience

800 g Jehněčí kýta
2 polévková lžíce Olej stolní
10 g Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
4 ks Vejce slepičí
0,5 l Zakysaná smetana
5 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

40% Kalorie 794 kcal
Kilojoule 3 323kJ
2% Sacharidy 6 g
85% Tuky 64 g
26% Sodík 523 mg
83% Bílkoviny 47 g

Jehněčí maso po albánsku postup přípravy receptu:

1

Omyté jehněčí maso osolíme a upečeme v troubě doměkka. Upečené maso rozdělíme na porce a vložíme zpět do výpeku.

2

V kyselé smetaně rozšleháme vejce, přidáme česnek utřený se solí a nasekanou petrželku. Promícháme, vlijeme na maso a zapečeme.

3

Podáváme s bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept