Jednoduchý recept

Telecí játra na jehle

  • Řecko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 8118
Kategorie: Maso

Ingredience

600 g Játra telecí
2 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
200 g Slanina vepřová
100 g Strouhanka
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 535 kcal
Kilojoule 2 238kJ
5% Sacharidy 17 g
45% Tuky 34 g
38% Sodík 760 mg
67% Bílkoviny 38 g

Telecí játra na jehle postup přípravy receptu:

1

Omytá telecí játra nakrájíme na menší kostky a stejně nakrájíme i slaninu.

2

Na jehlu napichujeme střídavě játra potřená olejem a slaninu posypanou strouhankou. Opepříme a pečeme na rožni po obou stranách. Osolíme až před podáváním.

Poznámka

Vhodnou přílohou jsou smažené brambory a rajčatový salát.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept