Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 0 minut
Doba přípravy: 0 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 8124
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
1 ks Husí krk
150 g Husí sádlo
1 ks Husí žaludky
300 g Játra husí
1 špetka Pepř bílý
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí
250 g Vepřové maso tučné
100 g Žampiony čerstvé
1 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

212% Kalorie 4,192 kcal
Kilojoule 17 539kJ
18% Sacharidy 64 g
503% Tuky 377 g
41% Sodík 824 mg
208% Bílkoviny 117 g

Husí krk nadívaný postup přípravy receptu:

1

Připravíme nádivku - žaludek, maso, játra, cibuli a namočenou a vymačkanou housku umeleme na masovém mlýnku.

2

Přidáme vejce, sůl a pepř. Husí krk sešijeme na širokém konci, druhým koncem naplníme nádivkou a též sešijeme.

3

Vložíme do pekáče s rozehřátým sádlem.

4

Povrch potřeme sádlem a za občasného podlévání pečeme hodinu v předehřáté troubě na 200 stupňů.

5

Krájíme na plátky a podáváme teplé nebo zastudena.

6

Podáváme s rýží nebo s brambory a nastudeno s bramborovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept