Jednoduchý recept

Gnocchi s lososem a smetanovou omáčkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 8129
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

1 hrst Bazalka
500 g Bramborové noky
1 ks Citrony
350 g Losos obecný
4 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
3 ks Rajčata
200 ml Smetana 33% (šlehačka)
1 kávová lžička Sůl
50 g Sýr Parmezán
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 553 kcal
Kilojoule 2 312kJ
8% Sacharidy 28 g
50% Tuky 38 g
41% Sodík 821 mg
48% Bílkoviny 27 g

Gnocchi s lososem a smetanovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Nejprve uvaříme noky podle návodu, scedíme a necháme zakryté.

2

Lososa nakrájíme na kousky, ochutíme solí a pokapeme citronovou šťávou. Na pánvi rozpálíme olej a maso ze všech stran orestujeme.

3

Vyjmeme, do pánve nalijeme smetanu, přidáme noky a rajčátka nakrájená na čtvrtiny. Krátce prohřejeme a dochutíme solí a pepřem.

4

Vložíme zpět lososa a zlehka promícháme.

5

Rozdělíme na talíře, posypeme nastrouhaným parmazánem a dozdobíme lístky bazalky.

Poznámka

Použijeme menší rajčátka nebo cherry rajčata.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept