Jednoduchý recept

Kančí kýta se šípkovou omáčkou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 0 minut
Doba přípravy: 0 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (30%)
ID receptu: 8142
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Bobkový list
1 stroužek Česnek
1 ks Cibule
1 špetka Cukr krupice
1 ks Jalovec
1 ks Kančí kýta
2 polévková lžíce Křen
250 g Marmeláda šípková
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Pepř černý mletý
5 polévková lžíce Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Sůl
2 l Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

184% Kalorie 3,634 kcal
Kilojoule 15 204kJ
58% Sacharidy 208 g
51% Tuky 38 g
19% Sodík 377 mg
398% Bílkoviny 224 g

Kančí kýta se šípkovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Z červeného vína, soli, pepře, bobulek jalovce, bobkového listu, česneku a cibule připravíme nálev, ve kterém uvaříme kančí kýtu doměkka. Ve vývaru necháme vychladnout.

2

Omáčku připravíme, že do šípkové zavařeniny přidáme smetanu, mouku, vývar z kýty a cukr.

3

Za stálého míchání uvaříme.

4

Kýtu nakrájíme na plátky, posypeme strouhaným křenem a se šípkovou omáčkou podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept