Jednoduchý recept

Zajíc na červeném víně, dušený

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (30%)
ID receptu: 8144
Kategorie: Maso

Ingredience

2 ks Cibule
2 ks Hřebíček
100 g Máslo čerstvé
3 ks Paprika zelená
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
750 ml Víno červené
1 l Voda pitná
1 kg Zaječí maso

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 659 kcal
Kilojoule 2 759kJ
3% Sacharidy 12 g
36% Tuky 27 g
17% Sodík 341 mg
99% Bílkoviny 56 g

Zajíc na červeném víně, dušený postup přípravy receptu:

1

Odblaníme a nasolíme zajíce.

2

Rozehřejeme máslo ve velké pánvi a nakrájenou cibuli osmahneme.

3

Přidáme nakrájenou papriku, pepř, hřebíček, vložíme zajíce a zalijeme vínem. Dusíme pod pokličkou a během dušení podléváme vodou.

4

Měkkého zajíce vyndáme a necháme odpařit tekutinu.

5

Do základu přidáme mouku, osmahneme, zalijeme vodou a povaříme.

6

Před podáváním naporcujeme a přelijeme šťávou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept