Jednoduchý recept

Zelí po česku

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 815

Ingredience

1 ks Cibule
1 kávová lžička Kmín celý
20 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
40 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
1 ks Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 125 kcal
Kilojoule 522kJ
2% Sacharidy 7 g
14% Tuky 10 g
10% Sodík 200 mg
2% Bílkoviny 1 g

Zelí po česku postup přípravy receptu:

1

Oloupanou cibuli najemno nakrájíme a osmahneme na sádle.

2

Přidáme na tenké nudličky nakrájené zelí, osolíme, okmínujeme a osmahneme.

3

Podlijeme vodou a dusíme. Po změknutí zelí zaprášíme moukou, opět podusíme a dochutíme octem a cukrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept