Jednoduchý recept

Fazole v česnekové omáčce se zeleninou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 0 minut
Doba přípravy: 0 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 8154

Ingredience

3 ks Cibule
500 g Fazole bílé
30 g Mouka pšeničná hladká T 650
30 g Máslo čerstvé
1 špetka Paprika mletá sladká
1 špetka Sůl
250 g Zeleninová směs jarní - mražená
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

115% Kalorie 2,259 kcal
Kilojoule 9 454kJ
106% Sacharidy 381 g
41% Tuky 31 g
16% Sodík 327 mg
238% Bílkoviny 134 g

Fazole v česnekové omáčce se zeleninou postup přípravy receptu:

1

Opláchneme a namočíme přes noc do vody fazole.

2

Druhý den je uvaříme v té samé vodě, příp. vodu přilijeme, aby byly fazole ponořené.

3

Nakrájíme cibuli, opláchneme a nakrájíme zeleninu na polévku a vše dáme k fazolím.

4

Připravíme jíšku z mouky a tuku, zalijeme ji vývarem z fazolí a dohusta povaříme.

5

Přidáme měkké zcezené fazole a ochutíme česnekem se solí a paprikou.

6

Výborné jsou fazole s uzeným masem, maso nakrájíme na kostky a vmícháme do fazolí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept