Jednoduchý recept

Bramborák pečený v troubě

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (30%)
ID receptu: 8157
Kategorie: Zelenina

Ingredience

500 g Brambory
2 stroužek Česnek
1 ks Cibule
1 špetka Kmín celý
50 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
100 g Vepřové škvarky
500 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 287 kcal
Kilojoule 1 199kJ
10% Sacharidy 35 g
8% Tuky 6 g
12% Sodík 238 mg
46% Bílkoviny 26 g

Bramborák pečený v troubě postup přípravy receptu:

1

Omyjeme, oloupeme a nastrouháme brambory. Zasypeme moukou, aby nezhnědly. Přidáme sůl, vejce, nakrájenou cibuli, česnek, pepř a kmín. Dobře promícháme.

2

Do vymazaného pekáče rozetřeme hmotu. Povrch pokapeme olejem a poklademe škvarky.

3

Ve vyhřáté troubě pečeme při 250 stupních.

4

Bramborák je hotový, když je na povrchu do zlatohněda upečený.

5

Krájíme na řezy a podáváme s kysaným zelím.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept