Jednoduchý recept

Jehněčí maso v alobalu

  • Řecko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 8168

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová šťáva
800 g Jehněčí kýta
1 špetka Majoránka
120 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 651 kcal
Kilojoule 2 723kJ
0% Sacharidy 0 g
74% Tuky 55 g
17% Sodík 340 mg
65% Bílkoviny 37 g

Jehněčí maso v alobalu postup přípravy receptu:

1

Maso omyjeme, vykostíme a zbavíme loje. Nakrájíme je na větší kostky, vložíme do hrnce, osolíme, okořeníme a přilijeme rozpuštěné máslo smíchané s citronovou šťávou. Promícháme a necháme asi 2 hodiny uležet.

2

Alobal rozdělíme na čtverečky a do každého zabalíme asi 7 kousků masa. Vložíme do pekáče a pečeme ve středně horké troubě.

3

Podáváme na alobalu.

Poznámka

Vhodnou přílohou jsou smažené hranolky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept