Jednoduchý recept

Skopová plec na víně

  • Řecko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 8169

Ingredience

60 g Máslo čerstvé
800 g Skopová plec
1 kávová lžička Sůl
4 dl Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 696 kcal
Kilojoule 2 913kJ
1% Sacharidy 3 g
78% Tuky 58 g
10% Sodík 199 mg
37% Bílkoviny 21 g

Skopová plec na víně postup přípravy receptu:

1

Omytou skopovou plec nakrájíme na větší kousky, osolíme a po obou stranách opečeme v pekáčku na másle.

2

Maso dáme do trouby péci a podléváme malými dávkami vína. Vzniklou šťávou maso přeléváme. Pokud nám nestačí víno, podléváme trochou vody.

3

Podáváme s bramborovou kaší a salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept