Recept

Hovězí plátky po řecku

  • Řecko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 8170

Ingredience

1 kg Cibule
600 g Hovězí maso zadní
3 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
5 polévková lžíce Protlak rajčatový
1 kávová lžička Sůl
1 polévková lžíce Víno červené
5 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 371 kcal
Kilojoule 1 552kJ
9% Sacharidy 32 g
16% Tuky 12 g
14% Sodík 281 mg
64% Bílkoviny 36 g

Hovězí plátky po řecku postup přípravy receptu:

1

Z omytého masa ukrojíme čtyři plátky, naklepeme je, osolíme, opepříme a opečeme po obou stranách na oleji. Maso vyjmeme.

2

Přidáme nakrájenou cibuli a česnek a osmahneme. Dále přidáme rajčatový protlak a víno.

3

Do připraveného základu vložíme plátky, přiklopíme a dusíme na mírném ohni, až maso změkne a omáčka zhoustne.

4

Podáváme s vařenými bramborami nebo s bílým chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept