Recept

Bílé fazole po bulharsku

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 8171

Ingredience

100 g Cibule
400 g Fazole bílé
100 g Olej stolní
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
10 g Petržel - nať
200 g Rajčata
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 579 kcal
Kilojoule 2 423kJ
18% Sacharidy 65 g
35% Tuky 26 g
11% Sodík 214 mg
43% Bílkoviny 24 g

Bílé fazole po bulharsku postup přípravy receptu:

1

Fazole den předem namočíme. Druhý den je uvaříme v téže vodě. Když fazole vyplavou na povrch, vodu slijeme, zalijeme znovu horkou vodou a uvaříme doměkka.

2

Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a mírně osmahneme na oleji. Přidáme mletou papriku a vmícháme do fazolí. Nakonec přidáme rajčata nakrájená na kolečka a vše ještě povaříme.

3

Před podáváním vmícháme nasekanou petrželku. Podáváme s chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept