Recept

Salát ze špenátu a rajčat

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 24 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 4 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 8179
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
2 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
500 g Rajčata
500 g Špenát listový čerstvý
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 123 kcal
Kilojoule 513kJ
3% Sacharidy 10 g
9% Tuky 7 g
17% Sodík 339 mg
15% Bílkoviny 8 g

Salát ze špenátu a rajčat postup přípravy receptu:

1

Špenát dobře omyjeme, necháme odkapat a spaříme jej v horké vodě asi 4 minuty. Potom špenát prudce zchladíme ve studené vodě, aby si zachoval barvu. Po odkapání jej osolíme, pokapeme olejem a octem a urovnáme na mísu.

2

Přidáme na čtvrtky nakrájená rajčata, osolíme a nakonec přidáme na kolečka nakrájená vejce uvařená natvrdo.

3

Podáváme k pečeným masům.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept