Recept

Brambory pečené s cibulí a česnekem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 8184

Ingredience

800 g Brambory vařené
2 ks Cibule
3 polévková lžíce Olej stolní
10 g Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 239 kcal
Kilojoule 1 000kJ
13% Sacharidy 45 g
7% Tuky 5 g
34% Sodík 679 mg
7% Bílkoviny 4 g

Brambory pečené s cibulí a česnekem postup přípravy receptu:

1

Oloupané brambory uvařené v osolené vodě nakrájíme na silné plátky.

2

Cibuli oloupeme a jemně nakrájíme, česnek a petrželovou nať jemně nasekáme. Osmahneme na oleji, přidáme nakrájené brambory a pečeme dozlatova.

3

Podáváme k pečeným masům, drůbeži i k rybám.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept