Jednoduchý recept

Brukev v bílé omáčce s koprem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 0 minut
Doba přípravy: 0 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 8196

Ingredience

5 ks Kedlubna
2 polévková lžíce Kopr čerstvý
250 ml Mléko polotučné
20 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Sůl
40 g Tuk
4 polévková lžíce Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

42% Kalorie 821 kcal
Kilojoule 3 435kJ
21% Sacharidy 76 g
68% Tuky 51 g
41% Sodík 823 mg
32% Bílkoviny 18 g

Brukev v bílé omáčce s koprem postup přípravy receptu:

1

Oloupeme a na kostičky nakrájíme brukve, vložíme do pekáče, podlijeme vodou a osolíme.

2

Připravíme z tuku a mouky světlou jíšku, zředíme ji a povaříme s mlékem.

3

Spojíme měkké brukve s povařenou jíškou a promícháme s kysanou smetanou.

4

Do hotového pokrmu zamícháme polovinu kopru a druhou polovinou kopru posypeme brukev až na talíři.

5

Podáváme k vařenému hovězímu masu s brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept