Jednoduchý recept

Brynzová polévka

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 82
Kategorie: Krémové polévky

Ingredience

13 g Máslo čerstvé
300 ml Mléko polotučné
113 g Nudle široké
6,7 g Petržel - nať
20 g Sůl
133 g Sýr Brynza
1800 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 105 kcal
Kilojoule 438kJ
3% Sacharidy 11 g
6% Tuky 5 g
39% Sodík 783 mg
8% Bílkoviny 4 g

Brynzová polévka postup přípravy receptu:

1

Brynzu dobře rozmícháme nebo rozšleháme s mlékem.

2

Široké nudle uvaříme v mírně osolené vodě. Odvar z nudlí scedíme do připravené brynzy a za stálého prošlehávání metlou uvedeme do varu a krátce povaříme.

3

Do polévky přidáme uvařené nudle a máslo, dochutíme solí.

4

Omytou, jemně nakrájenou petrželovou nať vkládáme do polévky při podávání.

Poznámka

Voda pitná: na uvaření nudlí

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept