Jednoduchý recept

Tagliatelle ve smetanové omáčce s mušlemi

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (26%)
ID receptu: 8203
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

1 polévková lžíce Bazalka
50 g Mandle
200 g Mušle v nálevu
1 polévková lžíce Olej stolní
1 polévková lžíce Pažitka
1 špetka Pepř bílý
1 dl Smetana 16% (pochoutková)
2 kávová lžička Sůl
400 g Těstoviny Tagliatelle
4 l Voda pitná
20 g Zázvor celý

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 579 kcal
Kilojoule 2 423kJ
23% Sacharidy 81 g
21% Tuky 15 g
55% Sodík 1 g
50% Bílkoviny 28 g

Tagliatelle ve smetanové omáčce s mušlemi postup přípravy receptu:

1

Plátky oloupaného zázvoru opečeme na oleji, přidáme nakrájený česnek, šalotku a scezené mušle. Vše lehce osmahneme, zalijeme smetanou a přidáme čerstvou bazalku a pažitku.

2

Dochutíme solí a bílým pepřem, lehce povaříme, přidáme těstoviny uvařené v dostatečném množství osolené vody a promícháme.

Poznámka

Použijeme asi 2cm dlouhý kousek zázvoru.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept