Jednoduchý recept

Rybí kuličky

  • Thajsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 22 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 2 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 8208
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

500 g Filé rybí
1 polévková lžíce Kari pasta
1 polévková lžíce Koriandr čerstvý
3 polévková lžíce Olej stolní
1 polévková lžíce Omáčka rybí
2 polévková lžíce Solamyl
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

3% Kalorie 64 kcal
Kilojoule 267kJ
0% Sacharidy 1 g
1% Tuky 1 g
5% Sodík 92 mg
47% Bílkoviny 26 g

Rybí kuličky postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na kousky a v mixéru rozmixujeme na kaši. Přidáme rybí omáčku, kari pastu, škrob, promícháme a krátce promixujeme.

2

Přemístíme do mísy, ochutíme solí, posypeme nasekaným koriandrem a promícháme.

3

Ze směsi vytvarujeme malé kuličky a dáme vychladit cca na půl hodiny do lednice.

4

Poté rozpálíme olej a kuličky na něm cca 2min orestujeme.

5

Necháme osušit na papírové utěrce.

Poznámka

Podáváme se sladkou chilli omáčkou. Příprava 20min + 30min vychlazení

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept