Jednoduchý recept

Flíčky se zelím

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 0 minut
Doba přípravy: 0 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 8212

Ingredience

1 kávová lžička Cukr krupice
1 špetka Pepř černý mletý
100 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
300 g Těstoviny flíčky
400 ml Voda pitná
1 ks Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

104% Kalorie 2,054 kcal
Kilojoule 8 594kJ
66% Sacharidy 238 g
140% Tuky 105 g
41% Sodík 819 mg
70% Bílkoviny 39 g

Flíčky se zelím postup přípravy receptu:

1

Uvaříme flíčky a zcedíme.

2

Rozdělíme na čtvrtky zelí a odstraníme vnější poškozené listy a košťál.

3

Nakrájíme nadrobno zelí a dáme na rozehřáté sádlo. Dobře promícháme a osolíme.

4

Přikryté upravujeme krátce na velmi mírném ohni, až pustí šťávu. Zelí se velmi snadno připálí.

5

Přidáme k zelí cukr, malé množství vody a doměkka dusíme.

6

Zelí lehce při této úpravě zhnědne.

7

K vydušenému zelí přidáme zcezené flíčky, přidáme mletý pepř, promícháme a prohřejeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept