Jednoduchý recept

Zelí v rajčatové omáčce, dušené

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 0 minut
Doba přípravy: 0 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 8214
Kategorie: Zelenina

Ingredience

6 stroužek Česnek
1 ks Cibule
30 g Mouka pšeničná hladká T 650
2 ks Paprika zelená
500 ml Rajčatová šťáva
1 špetka Sůl
30 g Tuk
1 ks Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 575 kcal
Kilojoule 2 405kJ
19% Sacharidy 69 g
41% Tuky 31 g
17% Sodík 341 mg
20% Bílkoviny 11 g

Zelí v rajčatové omáčce, dušené postup přípravy receptu:

1

Nakrouháme zelí, zalijeme rajčatovou šťávou a dusíme přiklopené pokličkou.

2

Přidáme nakrájenou očištěnou papriku, kterou jsme zbavili semínek.

3

Zpěníme na tuku nakrájenou cibuli, přidáme mouku a připravíme světlou jíšku.

4

Rozředíme ji vodou, povaříme a přidáme k zelí.

5

Ochutíme česnekem rozetřeným se solí.

6

Podáváme k mletým masům a vepřové pečeni.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept