Recept

Ricottové noky s řasou kombu v rybím vývaru

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 60 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 8234

Ingredience

50 g Celer řapíkatý
50 g Cibule
12 ks Krevety tygří - loupané
25 g Mouka pšeničná hladká T 650
500 g Pražma
250 g Sýr Ricotta
1 ks Vaječný bílek slepičí
20 g Řasy Kombu

Nutriční hodnoty jedné porce

119% Kalorie 2,356 kcal
Kilojoule 9 859kJ
27% Sacharidy 99 g
92% Tuky 69 g
121% Sodík 2 g
1286% Bílkoviny 723 g

Ricottové noky s řasou kombu v rybím vývaru postup přípravy receptu:

1

Řasy necháme krátce cca 1min namáčet ve vlažné vodě.

2

Pražmu naporcujeme a krevety vyloupeme.

3

Do hrnce dáme rybí hlavu i kosti, krunýře a hlavy z krevet, celer, cibuli, slité řasy a zalijeme 1,5 litrem vody.

4

Na mírném ohni vaříme cca 40min.

5

Poté vývar přefiltrujeme, řasy dáme stranou a nakrájíme na kousky. Promícháme je s ricottou, moukou a bílkem.

6

Vývar opět přivedeme k varu, vložíme do něj rybí filé nakrájené na kousky a ocásky z krevet. Znovu přivedeme k varu a po lžících přidáváme ricottovou hmotu.

7

Zahříváme dokud noky nevyplavou k povrchu, vše rozdělíme na talíře a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept