Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 8241
Kategorie: Maso

Ingredience

0,5 ks Citrony
500 g Kapr obecný
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
5 g Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 219 kcal
Kilojoule 918kJ
0% Sacharidy 2 g
17% Tuky 13 g
14% Sodík 276 mg
43% Bílkoviny 24 g

Pečený kapr postup přípravy receptu:

1

Porce kapra omyjeme, osolíme a střed každé porce nařízneme. Do otvoru vložíme kolečko citronu s kůrou, ale bez jader.

2

Připravené maso opečeme na másle - celkem asi 10 minut. Urovnáme na mísu a posypeme nasekanou petrželkou a nasekaným vařeným vejcem.

3

Podáváme s vařenými bramborami, které urovnáme na mísu okolo kapra.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept