Vepřové maso s červeným zelím a jablky - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 80 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Vepřové maso s červeným zelím a jablky
Celkový čas: | 80 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 60 minut |
Autor: | pepa |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (23%) |
ID receptu: | 8242 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
3 ks | Jablka |
1 kávová lžička | Sůl |
0,5 kg | Vepřové maso libové |
125 ml | Víno červené |
1 ks | Zelí hlávkové červené |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 31g |
---|---|
Cholesterol | 88,8mg |
Draslík | 504,0mg |
Vláknina | 11g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,3mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 78,2mg |
Vitamín E | 0,4mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 3g |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Jablka, Sůl, Víno červené, Zelí hlávkové červené mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Vepřové maso libové mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Vepřové maso s červeným zelím a jablky postup přípravy receptu:
1 | Maso omyjeme, osolíme a upečeme do poloměkka. Přidáme na proužky nakrájené zelí a dusíme společně doměkka. |
2 | Potom přidáme nahrubo nakrouhaná jablka, přisolíme a vše ještě podusíme. |
3 | Nakonec přilijeme víno a necháme přejít varem. |