Jednoduchý recept

Telecí plec na paprice

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 8247

Ingredience

2 ks Cibule
60 g Máslo čerstvé
1 špetka Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Protlak rajčatový
1 kávová lžička Sůl
400 g Telecí plec
500 ml Voda pitná
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 258 kcal
Kilojoule 1 078kJ
2% Sacharidy 8 g
21% Tuky 15 g
15% Sodík 293 mg
37% Bílkoviny 21 g

Telecí plec na paprice postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na menší kostky.

2

Jemně nakrájenou cibuli osmažíme na másle a pod pokličkou dusíme. Potom přidáme maso a spolu s cibulí je opečeme. Osolíme, opepříme, přidáme papriku, nastrouhaný česnek a rajčatový protlak. Podlijeme vodou a dusíme doměkka.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept