Zdravý recept

Polévka ze skopového masa

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 8249

Ingredience

1 ks Mrkev kořen
400 g Paprikové lusky čerstvé
10 g Petržel - nať
400 g Rajčata
400 g Skopové maso přední
1 kávová lžička Sůl
2,8 l Voda pitná
1 ks Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 338 kcal
Kilojoule 1 416kJ
4% Sacharidy 14 g
148% Tuky 111 g
16% Sodík 325 mg
30% Bílkoviny 17 g

Polévka ze skopového masa postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na malé kostky a dáme vařit do osolené vody.

2

Když je maso téměř měkké, přidáme očištěnou, drobně nakrájenou mrkev a petržel, nakrájené zelí, oloupaná, nakrájená rajčata bez jader a nakrájené zelené papriky. Vše uvaříme doměkka.

3

Podáváme s chlebem.

Poznámka

Použijeme pálivé papriky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept