Recept

Polévka z paprikových lusků

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 8250

Ingredience

3 ks Citrony
2,8 l Hovězí vývar základní
30 g Máslo čerstvé
6 ks Paprikové lusky čerstvé
10 g Petržel - nať
2 polévková lžíce Protlak rajčatový
3 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 207 kcal
Kilojoule 865kJ
7% Sacharidy 25 g
9% Tuky 7 g
101% Sodík 2 g
32% Bílkoviny 18 g

Polévka z paprikových lusků postup přípravy receptu:

1

Papriky zbavíme slupky a jader, opláchneme je, nakrájíme na tenké nudličky a dáme dusit na máslo.

2

Oloupaná rajčata zbavíme jader, nakrájíme na čtvrtky a přidáme je k paprikám.

3

Podušenou zeleninu vložíme do přecezeného vývaru z kostí, přidáme rajčatový protlak, osolíme a krátce povaříme. Nakonec přidáme citronovou šťávu.

4

Polévku podáváme posypanou petrželkou. Vhodnou přílohou je bílý chléb.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept