Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 8255
Kategorie: Maso

Ingredience

0,3 ks Celer bulvový
2 ks Cibule
2 ks Citrony
1 ks Kuře
1 ks Mrkev kořen
1 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Petržel kořen
3 ks Rajčata
100 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl
1 polévková lžíce Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

57% Kalorie 1,120 kcal
Kilojoule 4 688kJ
5% Sacharidy 19 g
219% Tuky 164 g
37% Sodík 748 mg
152% Bílkoviny 85 g

Kuře po srbsku postup přípravy receptu:

1

Očištěné a omyté kuře rozdělíme na čtyři porce, osolíme, opepříme a opečeme dozlatova.

2

Maso vyjmeme a na celé dávce oleje osmahneme jemně nakrájenou cibuli, přidáme na kostičky nakrájenou kořenovou zeleninu a podlijeme vodou. Přidáme porce kuřete, na kostičky nakrájenou slaninu a dusíme. Když je maso měkké, porce vyjmeme a vykostíme.

3

Do vydušeného základu přidáme oloupaná, nakrájená rajčata bez jader, podusíme a nakonec přilijeme kyselou smetanu s citronovou šťávou. Omáčku necháme vychladnout a potom do ní vložíme porce kuřete.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept