Recept

Vejce v kelímku se sardelemi

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 8259
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

50 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
30 g Sardelové řezy
1 špetka Sůl
50 g Sýr Eidam cihla 40%
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 231 kcal
Kilojoule 965kJ
0% Sacharidy 1 g
26% Tuky 20 g
21% Sodík 414 mg
23% Bílkoviny 13 g

Vejce v kelímku se sardelemi postup přípravy receptu:

1

Keramické zapékací mističky vymažeme máslem a do každé vyklepneme jedno vejce. Osolíme, opepříme a na každé vejce položíme jeden sardelový řez a několik proužků sýru. Zbylé sardelové řezy utřeme s máslem.

2

Mističky srovnáme na plech a dáme péci do trouby. Když vejce ztuhnou, dáme do každé mističky ještě kousek sardelového másla a dopečeme.

3

Podáváme horké.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept