Jednoduchý recept

Sněhové pusinky zapečené ve vinném krému

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 0 minut
Doba přípravy: 0 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 8275

Ingredience

250 g Cukr krupice
150 g Cukr moučkový
1 ks Cukr vanilka
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
5 ks Vejce slepičí
350 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

119% Kalorie 2,339 kcal
Kilojoule 9 788kJ
120% Sacharidy 432 g
38% Tuky 29 g
21% Sodík 429 mg
66% Bílkoviny 37 g

Sněhové pusinky zapečené ve vinném krému postup přípravy receptu:

1

Ušleháme 2 žloutky a 3 vejce s cukrem do pěny.

2

Přidáme mouku a šleháme, dokud není hmota hustá.

3

Ohřejeme víno a za stálého míchání pomalu vléváme do vaječné hmoty.

4

Postavíme na sporák a za stálého míchání přivedeme k varu.

5

Necháme vzkypět, potom vaječný krém ochladíme.

6

Ušleháme tuhý sníh z 2 bílků, moučkového a vanilkového cukru.

7

Zchladlý krém rozetřeme do ohnivzdorné mísy.

8

Z ušlehaného sněhu tvarujeme na povrch krému sáčkem s trubičkou pusinky.

9

Pečeme při 200 stupních v předehřáté troubě, dokud pusinky nezezlátnou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept