Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 8282
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 214 kcal
Kilojoule 897kJ
4% Sacharidy 14 g
21% Tuky 16 g
24% Sodík 479 mg
20% Bílkoviny 11 g

Vejce na rajčatech postup přípravy receptu:

1

Natvrdo uvařená a oloupaná vejce podélně rozpůlíme a vyjmeme žloutky.

2

Máslo utřeme se sardelovými řezy, přidáme hořčici, sůl, nastrouhané žloutky, vše spojíme a ochutíme nasekanými kapary. Směsí plníme pomocí sáčku s trubičkou půlky vajec.

3

Omytá rajčata nakrájíme na plátky, dáme na talířky, osolíme a pokapeme citronovou šťávou. Do středu talířku klademe vždy dvě půlky plněných vajec a zdobíme petrželkou.

Poznámka

Vejce předem uvaříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept