Recept

Drůbeží játra v kelímku

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 8285
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

1 ks Cibule
200 g Játra drůbeží
50 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
5 g Petržel - nať
1 špetka Sůl
4 ks Vejce slepičí
0,5 dl Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 264 kcal
Kilojoule 1 104kJ
1% Sacharidy 5 g
25% Tuky 18 g
11% Sodík 211 mg
30% Bílkoviny 17 g

Drůbeží játra v kelímku postup přípravy receptu:

1

Zapékací mističky vymažeme máslem.

2

Omytá játra nakrájená na nudličky opečeme na másle a osmažené cibuli, opepříme a podlijeme vínem. Dusíme doměkka.

3

Potom játra osolíme a plníme do připravených mističek, zarovnáme a dáme do trouby. Do každé mističky vyklepneme jedno vejce a pomalu zapečeme. Bílky osolíme.

4

Podáváme ihned horké.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept