Jednoduchý recept

Candát pečený

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 8289
Kategorie: Maso

Ingredience

600 g Candát obecný
1 ks Citrony
3 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 133 kcal
Kilojoule 554kJ
1% Sacharidy 3 g
9% Tuky 7 g
4% Sodík 79 mg
28% Bílkoviny 16 g

Candát pečený postup přípravy receptu:

1

Candáta omyjeme, nakrájíme na porce a osolíme.

2

Jednotlivé porce namáčíme v rozšlehaném vejci a vkládáme do rozpáleného oleje. Po obou stranách pečeme dočervena.

3

Podáváme s dílkem citronu.

4

Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept