Jednoduchý recept

Staročeské kuřecí maso

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 829

Ingredience

100 g Cibule
30 g Hrozinky
300 g Kompot švestkový
1000 g Kuřecí prsa
150 g Máslo čerstvé
50 g Ořechy vlašské
30 g Sůl
100 g Tuk

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 378 kcal
Kilojoule 1 583kJ
2% Sacharidy 9 g
38% Tuky 28 g
65% Sodík 1 g
40% Bílkoviny 22 g

Staročeské kuřecí maso postup přípravy receptu:

1

Kuřecí prsa (nebo stehna) omyjeme a nakrájíme přes vlákno na malé, tenčí plátky.

2

Na tuku osmahneme jemně nakrájenou cibuli, přidáme kuřecí maso, dobře osmahneme, přidáme máslo, omyté a spařené rozinky, rozčtvrcené švestky a podle potřeby přisolíme. Vše krátce podusíme.

3

Nakonec pokrm posypeme nasekanými vlašskými ořechy.

4

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept