Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 8290
Kategorie: Maso

Ingredience

100 g Cibule
60 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Paprika mletá sladká
10 g Petržel - nať
0,3 l Smetana 12% (konzumní)
0,5 kávová lžička Sůl
600 g Tuňák obecný
150 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 433 kcal
Kilojoule 1 813kJ
2% Sacharidy 7 g
37% Tuky 27 g
8% Sodík 159 mg
69% Bílkoviny 39 g

Tuňák se žampiony postup přípravy receptu:

1

Omyté maso z tuňáka nakrájíme na porce a osolíme.

2

Na másle osmahneme jemně nakrájenou cibuli, přidáme na plátky nakrájené žampiony a papriku, podlijeme a podusíme.

3

Když žampiony změknou, přilijeme smetanu rozšlehanou s moukou.

4

Porce ryby vložíme do zapékací misky, přelijeme omáčkou a pečeme ve vyhřáté troubě.

5

Hotový pokrm posypeme petrželkou a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept