Recept

Námořnické maso po bulharsku

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 8292

Ingredience

2 ks Cibule
600 g Hovězí svíčková
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
3 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Protlak rajčatový
2 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl
2 polévková lžíce Víno červené
120 g Šunka dušená
160 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 366 kcal
Kilojoule 1 530kJ
2% Sacharidy 9 g
16% Tuky 12 g
14% Sodík 284 mg
72% Bílkoviny 41 g

Námořnické maso po bulharsku postup přípravy receptu:

1

Očištěné žampiony nakrájíme na plátky a podusíme je na másle.

2

Ze svíčkové nakrájíme nudličky, osolíme a opepříme. Na oleji osmahneme jemně nakrájenou cibuli, přidáme maso a podusíme.

3

Před koncem dušení přidáme rajčatový protlak, víno, šunku nakrájenou na nudličky, oloupaná, na čtvrtky nakrájená rajčata bez jader a nakonec podušené žampiony.

4

Podáváme se špagetami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept