Recept

Guláš se zelenými fazolkami

  • Řecko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 8293

Ingredience

4 ks Cibule
400 g Fazolové lusky zelené
1 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
3 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
10 g Petržel - nať
300 g Skopové maso přední
1 kávová lžička Sůl
100 g Vepřové koleno

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 398 kcal
Kilojoule 1 667kJ
5% Sacharidy 17 g
40% Tuky 30 g
14% Sodík 277 mg
33% Bílkoviny 18 g

Guláš se zelenými fazolkami postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na větší kostky a opečeme na oleji.

2

Přidáme jemně nakrájenou cibuli a dusíme, až zesklovatí. Maso osolíme, podlijeme vodou a dusíme doměkka.

3

Fazolky omyjeme, zbavíme vláken, nakrájíme a přidáme k masu.

4

Připravíme světlou jíšku z mouky a tuku, zahustíme pokrm a necháme zvolna dusit.

5

Podáváme sypané petrželkou. Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept