Recept

Jehněčí maso s fazolovými lusky

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 8299
Kategorie: Maso

Ingredience

200 g Cibule
400 g Fazolové lusky zelené
800 g Jehněčí maso
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
80 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
300 g Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 773 kcal
Kilojoule 3 236kJ
4% Sacharidy 14 g
79% Tuky 59 g
13% Sodík 267 mg
46% Bílkoviny 26 g

Jehněčí maso s fazolovými lusky postup přípravy receptu:

1

Omyté fazolové lusky zbavíme vláken, rozkrojíme je po délce, osolíme a dusíme na části sádla doměkka.

2

Oloupanou cibuli jemně nakrájíme a osmahneme na sádle. Potom přidáme na kousky nakrájené, osolené a opaprikované maso, opečeme, podlijeme a dusíme doměkka.

3

Měkké maso a lusky smícháme, dáme do zapékací mísy a zalijeme rozšlehanou, osolenou smetanou. V troubě zapečeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept