Jednoduchý recept

Jehněčí se špenátem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 8300

Ingredience

500 g Cibule
800 g Jehněčí maso
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
80 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
500 ml Voda pitná
150 g Zakysaná smetana
400 g Špenát listový čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 727 kcal
Kilojoule 3 040kJ
5% Sacharidy 17 g
69% Tuky 52 g
16% Sodík 318 mg
48% Bílkoviny 27 g

Jehněčí se špenátem postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na kousky, osolíme a obalíme v polovině dávky mouky. Dáme na rozpálené sádlo opéci dorůžova. Maso vyjmeme.

2

Ve zbylém tuku osmažíme jemně nakrájenou cibuli i s natí.

3

Špenát omyjeme a hrubě nasekáme. Opečené maso a špenát vložíme na cibulový základ, podlijeme a dusíme. Když je maso měkké, zaprášíme je zbylou moukou a povaříme.

4

Podáváme s kyselou smetanou.

Poznámka

Použijeme mladou cibulku s natí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept