Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 120 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 8302

Ingredience

200 g Fazolové lusky zelené
200 g Lilek
2 polévková lžíce Olej stolní
200 g Paprikové lusky čerstvé
200 g Rajčata
0,5 kávová lžička Sůl
400 g Vepřové maso libové
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 322 kcal
Kilojoule 1 347kJ
4% Sacharidy 13 g
30% Tuky 22 g
5% Sodík 104 mg
36% Bílkoviny 20 g

Lonac postup přípravy receptu:

1

Do olejem vymaštěného keramického hrnce dáme střídavě vrstvy vepřového masa nakrájeného na kostičky, rajčat, vrstvu fazolových lusků, paprikových lusků a vrstvu lilků. Vše osolíme a přidáme česnek.

2

Hrnec potom ovážeme navlhčeným pergamenovým papírem, na několika místech propíchneme špejlí a pokrm dusíme v troubě doměkka.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept