Recept

Pečené jehněčí maso s vejci

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 8303

Ingredience

1 g Cibule
2 dl Hovězí vývar základní
500 g Jehněčí hřbet
2 dl Mléko kefírové
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Olej stolní
200 g Pórek
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 464 kcal
Kilojoule 1 939kJ
3% Sacharidy 10 g
46% Tuky 34 g
23% Sodík 450 mg
51% Bílkoviny 29 g

Pečené jehněčí maso s vejci postup přípravy receptu:

1

Omyté maso vykostíme, nakrájíme na kousky, osolíme, obalíme v mouce a opečeme v pánvi na oleji.

2

Oloupanou cibuli nakrájíme na plátky, pórek i s natí na 3cm dlouhé kousky. Vše podusíme na části oleje asi 5 minut, přidáme maso a dusíme doměkka. Podléváme vývarem.

3

Měkké maso v kastrole dáme do trouby. Rozšleháme vejce s kyselým mlékem, osolíme je a vlijeme na maso. Necháme zapéci a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept