Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 8304
Kategorie: Maso

Ingredience

400 g Brambory
400 g Cibule
1 polévková lžíce Estragon
1 ks Kuře
100 g Máslo čerstvé
1 špetka Paprika mletá sladká
150 g Rajčata
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

61% Kalorie 1,208 kcal
Kilojoule 5 054kJ
7% Sacharidy 24 g
113% Tuky 85 g
25% Sodík 508 mg
149% Bílkoviny 84 g

Kuře po gabrovsku postup přípravy receptu:

1

Omyté a očištěné kuře nakrájíme na porce, osolíme a opečeme na másle. Maso vyjmeme.

2

V tuku po pečení osmahneme jemně nakrájenou cibuli, zaprášíme paprikou, přidáme estragon a podlijeme vodou.

3

Brambory nakrájíme na kostky, dáme do zapékací mísy, přidáme nakrájená rajčata a osolíme. Vložíme opečené porce kuřete, přelijeme cibulovým základem s kořením a dopečeme v troubě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept