Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 8306
Kategorie: Maso

Ingredience

2 ks Cibule
600 g Játra husí
50 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Pepř černý mletý
200 g Rajčata
100 g Slanina vepřová
0,5 kávová lžička Sůl
2 dl Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 478 kcal
Kilojoule 2 001kJ
5% Sacharidy 18 g
38% Tuky 28 g
26% Sodík 522 mg
51% Bílkoviny 29 g

Husí játra s rajčaty postup přípravy receptu:

1

Očištěná játra nakrájíme na plátky a ponoříme je na sítku do vařící vody.

2

Oloupanou cibuli jemně nakrájíme, osmahneme na másle a mírně zalijeme vodou. Na vzniklou šťávu dáme slaninu nakrájenou na plátky, oblanšírovaná husí játra a oloupaná rajčata, nakrájená na čtvrtky. Osolíme, opepříme a dusíme pod pokličkou, až se odděluje tuk. Zaprášíme moukou, zalijeme trochou vývaru a zavaříme. Nakonec přilijeme víno a šťávu dodusíme doměkka.

3

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept